Advies

Lord Lijmen is dé partner voor al uw lijmoplossingen. Door onze jarenlange expertise en ervaring in de praktijk, kunnen wij u helpen bij het integreren van de lijmtechnieken binnen uw bedrijf. Deze verbindingstechniek zal in de toekomst steeds meer toegepast gaan worden.

Niet alleen de keuze aan de lijm is daarbij van groot belang, maar ook hoe toe te passen. Denk daarbij aan gebuikte materialen en de voorbehandeling daarvan. Lord lijmen is erkend als lijmopleider en heeft dus de mogelijkheden om ook uw personeel te kwalificeren.

Benieuwd naar deze innoverende verbindingstechniek? Meldt u bij een van onze lijmspecialisten!

Ons aanbod

Advisering 2K lijmen

Naast de correcte lijmkeuze, is ook de toepassing van materialen, de verwachte belasting en voorbehandeling van essentieel belang belang. Als gediplomeerde deskundigen met 25+ jaar ervaring adviseren wij bedrijven op al deze aspecten.

Projectbegeleiding

Indien gewenst formeren wij een team met alle disciplines die een goed lijmproces waarborgen. Hierbij kunt u denken aan het betrekken van de juiste leveranciers voor de lijm en de engineering van de productielijn met de nodige randapparatuur.

2K lijmen verkoop

Wij leveren hoog-kwalitatieve 2K lijmen voor de professionele eindgebruiker. Met een groot aanbod kunnen wij meedenken met onze klanten wat de optimale lijmkeuze is. Daarbij is Lord Lijmen de exclusieve distributeur van Parker Lord lijmen in de Benelux.

Voordelen van het gebruik van LORD producten

Video afspelen