Over Lord Lijmen

Onze visie

Ons doel is samen met klanten de beste oplossing te vinden voor hun lijmverbinding. Onze ruime ervaring op het gebied van industriële lijmen stelt ons in staat betrouwbare oplossingen te bieden voor het integreren van innovatieve lijmoplossingen voor productie processen in de maakindustrie. 

Bij ons staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Zo begeleiden wij klanten vanaf de tekentafel tot en met het aanbrengen van de lijm, zodat we voldoen aan de eisen die de eindgebruiker stelt aan de lijmverbinding. 

Door de combinatie van hoog-kwalitatieve 2K lijmen en advies, kunnen wij duurzame, innovatieve oplossingen bieden. Geen vraagstuk is ons te gek en we werken met plezier aan nieuwe toepassingen van structurele lijmverbindingen. 

Ons motto: Toekomst door kwaliteit

Onze kwaliteiten

Official partner Parker Lord

Parker Lord heeft een geweldige reputatie in de wereld van industriële lijm. Deze Amerikaanse fabrikant staat bekend om producten van superieure kwaliteit, snelle levering en groot aanbod. Wij zijn er trots op te fungeren als exclusief distibuteur van Parker Lord in de Benelux. 

 
Probleemoplossende aanpak

In ons advies kijken we waaraan de lijmverbinding moet voldoen wanneer deze in gebruik is. Zo garanderen we kwaliteit op de lange termijn.

Eerlijk advies

In onze advisering zullen wij altijd open en transparant communiceren over de verschillende mogelijkheden, zodat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken.

Adviseurs zijn EAS opgeleid

Ons team heeft decennialang ervaring met industriële lijmen. Daarnaast zijn wij opgeleid tot European Adhesive Specialist (EAS), zodat wij u van deskundig advies kunnen voorzien.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!